Idegenvezetők Világnapja 2020

Az Idegenvezetők Világnapja 2020. február 20-23. között kerül megrendezésre, melyhez a Bevásárló és Tematikus utcák is csatlakoznak egy-egy sétával.

1985 óta számos országban ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, amely némely európai fővárosban egy hétig tartó ünneppé fejlődött. A budapesti idegenvezetők szinte a kezdetektől csatlakoztak az eseményhez, amely mára több napos programmá nőtte ki magát. Az egész világon február utolsó hétvégéjén tartják ezt a rendezvényt, melynek eredeti célja az idegenvezetői munka népszerűsítése. A teljes program hamarosan a bkik.hu oldalon lesz elérhető.

Mint minden évben a Bevásárló és Tematikus utcák is csatlakoznak egy-egy programmal, ezeknek a leírását és regisztrációját találják meg alább. A séták regisztrációhoz kötöttek, a létszám az adott sétáknál meg van adva, regisztrálni a lap alján lévő űrlapon keresztül lehet. Regisztráció legkésőbb 2020. február 19-én zárul, illetve előbb, ha a helyek beteltek. A beérkezett regisztrációkat, leveleket munkaidőben tudjuk feldolgozni, a rendezvény hétvégéjén pedig minden munkatárs kint van a helyszíneken. Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné lemondani a regisztrált sétát, úgy az info@bevasarloutca.hu e-mail címen tudja azt megírni számunkra. A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

A séták teljes ideje alatt kép- és hangfelvételek készülnek, melyeket a szervezők a rendezvény népszerűsítésével kapcsolatosan a későbbiekben nyilvánosságra hozhatnak és felhasználhatnak. Azzal, hogy Ön részt vesz a sétán, hozzájárul ezen felvételek készítéséhez és felhasználásához!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.