Írja meg véleményét

 
 
 
 
 
 
 
* Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
' Az E-mail címe meg lesz jelenítve.
' Az ön bejegyzése látható lesz a többi látogató számára
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések adminisztrálására és törlésére.
5 entries.
Napsugaras Őszutó Idősekért Alapítvány Napsugaras Őszutó Idősekért Alapítvány from Győr wrote on október 4, 2022 ott 5:17 du.
Köszönjük a felejthetetlen napot a 2022. 06. 18-ai kirándulásunkon. Ferenc magas szintű felkészültségének köszönhetően a Budai Várnegyedben sok élménnyel, tudással lettünk gazdagabbak. Sétánk következő állomása a történelmi belváros volt, ahol szintén sok új nevezetességet ismertünk meg. Sétánkat a Hősök terén zártuk. A győri nyugdíjasok sokáig emlegetni fogják ezt a kirándulást és a tartalmas idegenvezetést.
Mária Mária wrote on július 29, 2022 ott 4:29 du.
Köszönjük a nagyszerű kirándulást, felejthetetlen élmény volt. Ferenc tudása, magas szintű felkészültsége elképesztő. Remélem a jövőben lesz még alkalmunk a túra folytatására.
Házkötő Péter Házkötő Péter wrote on június 24, 2022 ott 7:32 du.
Köszönjük Ferenc, remek élmény volt a budapesti idegenvezetés ex/fél-budapestiként is. Az ausztrál vendégeinknek különösen értékesebb volt a fél napos városnézés profi vezetővel, mintha magunk vittük volna Őket körbe. Érdeklődőknek: könnyed, de informatív, rugalmas idegenvezető. Külön hozzáadott érték, hogy saját autóval visz körbe a városban, ami lehetővé teszi, hogy az ember teljesen ellazuljon (akár egy hideg sör a nyári délutánon..) és az élményre koncentráljon. Jár az öt csillag 🙂
Kisérdi Tamás Kisérdi Tamás from Szentendre wrote on április 29, 2022 ott 10:02 du.
jó volt minden is
guidebp guidebp wrote on április 29, 2022 ott 8:28 du.